Activiteitenorganisatie HoLeBi-ouderen

De werkgroep ‘Ouderen’ wil graag peilen of er behoefte is om samen met ‘lotgenoten’ activiteiten te ondernemen of te organiseren. Vaak heeft iemand een goed idee, maar weet niet of anderen dat ook vinden en hoe je die mensen moet benaderen. Het zou fijn zijn om niet alleen, maar om met meer mensen naar een concert te gaan, of een wandeltocht te maken, de Bolwerksmolen in Deventer te bezoeken, een tripje naar Bentheim te maken of te gaan klaverjassen.

Wij willen dit graag coördineren en ondersteunen. Hiermee bedoelen we dat wij voor de promotie willen zorgen en een agenda bij gaan houden. De organisatie laten we volledig over aan degene die de activiteit bedenkt. De activiteit is niet plaats- of plekgebonden. Klaverjassen kan bijvoorbeeld ook in een zorg- of buurtcentrum. In samenwerking met COC Twente-Achterhoek denken we aan de regio Stedendriehoek, Twente en Achterhoek. Hiermee hopen we een mogelijkheid te bieden om het sociale isolement van onze doelgroep te verminderen.
Schroom niet om contact met ons op te nemen! Dat kan via info@cocdeventer.nl of via 0570-619149. Of kom gezellig naar de ‘Zondagmiddagsalon’ en vraag naar Martin.

Tags: