Roze film in de Bieb en Zondagmiddagsalon 'Frans Café'

In de koude herst- en wintermaanden wordt voorafgaand aan de Zondagmiddagsalon (iedere derde zondag van de maand) een film vertoond met een ‘Roze’ thema. Dus vanaf 15.00 uur kunnen liefhebbers eerst genieten van een boeiende documentaire of speelfilm in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ (Openbare Bibliotheek; Brink 70 – zij-ingang Kleine Overstraat). Daarna opent COC-café Face It haar deuren om 16.00 uur met de gemoedelijke Zondagmiddagsalon, zodat men daar gezellig kan napraten bij een hapje en een drankje.

Vanaf oktober kunnen Roze filmliefhebbers ook op de derde zondagmiddag terecht. Voorafgaand aan het Zondagmiddagsalon is in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ (Openbare Bibliotheek) een film met een homoseksueel thema te zien en daarna kan men gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 15.00 uur; café geopend vanaf 16.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer; de toegang is gratis. Op zondag 16 oktober staat de film ‘An Englishman in New York’ (VK 2009) op de agenda. Deze biografische speelfilm rond excentrieke celebrity Quentin Crisp (1908-1999) die, beroemd geworden na de publicatie van zijn memoires, emigreert naar New York in de jaren ’80 en daar de boel op stelten zet.

Daarna is iedereen van harte welkom op de gemoedelijke zondagmiddagsalon met fijne muziek en lekkere hapjes. Vandaag is het thema ‘Frans Café’, dus dat houdt in chansons, wijn en stokbrood met diverse kaasjes. Het COC-café is geopend vanaf 16.00 en blijft doorlopend open tot ’s avonds het Zondagcafé begint. De ZondagMiddagSalon wordt iedere derde zondag gehouden en iedereen die houdt van gemoedelijke sfeer zonder harde muziek is van harte welkom.

Tags: ,