Uitvoering 'Ik Zie Je!' van Ellen Kiewiet en het projectkoor

zaterdag 27 april 2013

Het COC in Deventer organiseert een bruisende muzikale avond rondom de thema’s zichtbaarheid en verbinding. De uitvoering is op zaterdag 27 april 2013 om 20.00 uur in de Synagoge, Golstraat 23 in Deventer en de voorstelling heeft de titel ‘Ik Zie Je!’.

Voor deze gelegenheid is er een groot projectkoor samengesteld en is zangeres en actrice Ellen Kiewiet uitgenodigd als soliste. Het koor staat onder leiding van dirigente Hanneke Hermkens uit Zutphen. Zij is onder andere bekend als dirigente van het projectkoor “Ludwigs Wieg”, Vocal Group “EigenWijs” in Lochem, “Herenakkoord” in Arnhem, popkoor “BATS” in Warnsveld, Gemengd koor “Ludiek” in Brummen en als invaldirigent van popkoor “Backcorner” in Warnsveld. Het koor wordt met piano begeleid door Frank Fahner uit Eefde.

De presentatie van de avond is ook in handen van zangeres en actrice Ellen Kiewiet.

Ellen Kiewiet is een ervaren zangeres en de schrijfster (tekst en muziek) van “Wilde Rozen dé Musical!” die op Roze Zaterdag 2011 in Groningen voor twee overvolle uitzinnige avonden in de Stadsschouwburg in Groningen heeft gezorgd. De musical ontving een 4 sterren recensie van Jacques d ‘Ancona: “De avond wordt geserveerd met humor, lof voor de prachtige vertolking van Ellen Kiewiet” – zie www.wilderozendemusical.nl en www.ellenkiewiet.com.

Zie ook de flyer.

Stand op 25 januari: 28 aanmeldingen

2012-12-14-choir_GRAPHIC

Tags: ,