Men's Club on Sunday

zondag 2 november 2014

Café Face It: 16.00 uur – 21.00 uur

Op zondagmiddag 2 november 2014 wordt in café Face It (Brink 64a te Deventer) voor de eerste keer een speciale Mannenmiddag voor homo- en bi-jongens en -mannen vanaf 18 jaar en ouder georganiseerd. Deze Men’s-Only-Activiteit is getiteld ‘Men’s Club on Sunday’.

Deze meetings hebben een gemoedelijke en relaxte sfeer, waarbij iedereen zich thuis kan voelen. Doordat er met een gesloten deur en een “deurman” gewerkt wordt, is de ruimte veilig en besloten.

De DJ zal zorgen voor passende sfeermuziek, er zijn VJ presentaties, natuurlijk is de bar open en er worden diverse snacks geserveerd. Tevens is de lounge- & relaxruimte geopend. Net zoals bij de vorige avonden zal men er alles aan doen om er wederom een gezellige en gemoedelijke avond van te maken, dus kom en beleef het mee!!

Deze speciale avond is geopend van 16.00 tot 21.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 2,00. COC-leden hebben vrije toegang op vertoon van hun geldige lidmaatschapskaart.

De volgende Men’s Club on Sunday zal plaatsvinden op zondag 4 januari 2015!!

Tags: