Aanmelden van Roze Activiteiten

Organiseer je zelf of weet je een leuke roze activiteit in de regio Deventer en omstreken (Salland, Veluwe, Achterhoek) laat het ons weten. Alle activiteiten die gericht zijn op of interessant zijn voor onze LHBT-doelgroep (lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders) zijn welkom. We kunnen er dan eventueel melding van maken op onze website. Gebruik hiervoor onderstaand contactformulier. Alvast bedankt voor de aanmelding.

velden met een sterretje zijn verplicht

naam activiteit*

type activiteit (bijv. expositie, theater, feest, optreden, etc.)*

datum*

eventuele tijden

adres locatie activiteit*

postcode*

plaats*

e-mailadres activiteit*

korte omschrijving activiteit*

Gegevens over de aanmelder

naam aanmelder*

e-mailadres aanmelder*

Tags: ,