Eerste landelijke Roze Ouderen Dag


 
Bron: gaysite.nl

Op maandag 27 juli 2015 vindt de eerste landelijke Roze Ouderen Dag plaats. Het startschot voor de dag is om 16.00 uur met een muziekspektakel in het OBA Theater, Oosterdokskade 143 te Amsterdam. De Roze Ouderen Dag is een onderdeel van Senior Pride, een weeklang activiteiten voor roze senioren tijdens de Amsterdam Gay Pride. Vind de gehele agenda op de site van Amsterdam Gay Pride onder de knop ‘evenementenkalender’ en ‘Senior Pride’.

Naast een inhoudelijk programma waarin de Amsterdamse roze zorg centraal staat – er zijn in Amsterdam al 18 zorginstellingen met een Roze Loper, hét certificaat voor LHBT-vriendelijke zorg – staat deze middag in het teken van muziek. De CD en DVD van het onlangs gehouden muziekspektakel in het kader van de Internationale Dag tegen Homo/Bi/Transfobie (IDAHOT) worden overhandigd aan locoburgemeester Eric van der Burg van Amsterdam.

Aansluitend is er een optreden van de artiesten Harald Veenstra, Dolly Bellefleur en Kees van Zantwijk, Rolf van Rijsbergen, Duo Wilde Orchidee, Tom de Jong en Dorka & Wessels met mooie roze liedjes. Ze worden begeleid door een combo o.l.v. Maurice Rugebregt. Na afloop is er een Meet & Greet met alle artiesten in de foyer, mede mogelijk gemaakt door COC’s Bob Angelo Fonds.

Het muziekspektakel begint om 16:00 uur, is gratis toegankelijk, en wordt georganiseerd door Roze 50+, het samenwerkingsverband van ANBO en COC Nederland.

Meer informatie is te vinden via de website www.pride.amsterdam.

Tags: ,