ZondagMiddagSalon - Ikebana & Singletjes

zondag 24 april 2016

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
Zaalruimte geopend vanaf 16.00 uur

Zondag 24 april is het weer ZondagMiddagSalon! Deze keer geeft Jeroen een mini-cursus ‘Ikebana’ (dat is Japans bloemschikken; de naam Ikebana is afgeleid van de woorden Ikeru (leven, weer tot leven wekken) en Bana (bloem). Meer informatie over Ikebana is te vinden via deze website.

Bovendien zal DJ-Bert weer singletjes uit de jaren ’70 en ’80 draaien, dus zoek je favoriete vinyl uit de bakken. Gezellig op de nieuwe locatie lekker bijkletsen met elkaar in een gemoedelijke sfeer. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!!

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

De volgende ZondagMiddagSalon is op zondag 22 mei 2016 in De Fermerie vanaf 16.00 uur! Iedere vierde zondag van de maand!

2016-04-24 Jeroen-vermaas
Ikebana door Jeroen Vermaas (2015)

Tags: