IJssel Dykes Zomerprogramma - Wandelen

donderdag 28 juli 2016

Starttijd vanaf 19.30 uur (verzamelen 19.15 uur)
Locatie: verzamelen bij de Achteringang van NS-station Deventer
Eventueel aanmelden vóór 25 juli voor deze activiteit

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes en andere COC-meiden. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom!!

Op donderdag 28 juli gaan we Wandelen in de omgeving van Deventer. Startlocatie is de Achteringang van NS-station Deventer; opgave vooraf is niet verplicht, maar wel fijn dit vooraf te weten. Starttijd is 19.30 uur (vanaf 19.15 uur verzamelen). Deelnamekosten voor deze activiteit bedragen € 3,00 en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan. Zelf versnapering voor onderweg mee nemen. Nadien ontvangen de deelneemsters een drankje en hapje bij Trees. Organisatie is in handen van Trees Turpijn en Joke van Schaik.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).

Tags: , ,