Thema-avond Homoseksualiteit en geloof (COC Zwolle)

zondag 12 februari 2017

Grote of St.Michaëlskerk – Grote Markt 18 te Zwolle
Bijeenkomst vanaf 20.15 uur – Kosten € 5,00

Homoseksualiteit en geloof zijn nog vaak een ingewikkelde combinatie. Op zondag 12 februari gaan we daarover in gesprek tijdens een thema-avond georganiseerd door de Grote Kerk en COC Zwolle.

Homoseksualiteit en geloof. Toch best nog vaak een ingewikkelde combinatie. Misschien voor mensen in je omgeving of misschien ook wel voor jezelf. Hoe kun je er een weg in vinden die past en bij jou hoort? Vaak weet je wel wat andere mensen vinden, maar wat hoor je van binnen als het helemaal stil is…? Voor velen van ons een hele zoektocht die soms een leven lang duurt.

Onder leiding van stadspastor Mariska van Beusichem gaan we in gesprek. Iedereen die zich aangesproken voelt omtrent dit thema is van harte welkom.

Deze avond is een samenwerking van COC Zwolle en de Grote Kerk te Zwolle. De bijeenkomst vindt plaats in de consistorie van de Grote Kerk. We maken er met elkaar graag een bijzondere ontmoeting van!

Aanvang van de thema-avond op zondag 12 februari is 20.15 uur. Om de Grote Kerk te steunen en kosten te dekken wordt er een bijdrage gevraagd van € 5,00 per persoon. Je hoeft je vooraf niet aan te melden. Voor meer informatie kun je mailen naar info@coczwolle.nl.

COC Zwolle werkt met voorlichting, discussie en hulp aan een samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Het werkgebied omvat 23 gemeenten in Overijssel, Flevoland, Gelderland en Drenthe. COC Zwolle is lid van de landelijke organisatie COC Nederland.

Email via info@coczwolle.nl

Meer informatie over COC Zwolle en haar diverse activiteiten is te vinden via de website van COC Zwolle.

Tags: