Second Sunday - Wandeling Deventer

zondag 9 april 2017

Startlocatie en -tijd: NS-station Deventer om 11.46 uur
Let op: deze dag geen trein tussen Arnhem en Zutphen (wel bus)

Zondag 9 april 2017 organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rond Deventer. Er wordt verzameld om 11.46 uur vanaf NS-station Deventer (zijde Diepenveenseweg). Het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer bij station Deventer eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 15 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn aangelijnd toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 0,50. Deze wandeling is georganiseerd door Jetty (06-14534108 – dit is een nieuw nummer!)

Zondag 9 april wandelen we de stad uit richting Diepenveen. We gaan door bos en weilanden waar we pauze houden bij een ‘Rustpunt’ boerderij. De wandeling gaat verder over het land van de buitenplaats Nieuw Rande. Waarna we richting de IJssel lopen door de uiterwaarden en over de dijk terug naar Deventer.

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,