Receptie COC Deventer 45 jaar!

zaterdag 27 mei 2017

DokH2O – Scheepvaartstraat 12 te Deventer
Officiële bijeenkomst van 17.00 tot 19.00 uur

Op zaterdag 27 mei wordt vanwege het 45-jarig bestaan van COC Deventer een officiële bijeenkomst voor alle COC-leden, genodigden en belangstellenden georganiseerd. Onder het genot van een hapje en een drankje vieren we dat COC Deventer in 2017 45 jaar bestaat.

Tijdens deze activiteit wordt het boekje Roze Wandeling Deventer gepresenteerd en zal het eerste exemplaar worden uitgereikt aan oud-wethouder Bernard Duimel. Vervolgens ontvangen ook alle aanwezigen dit boekje gratis. Locatie DokH20 (Scheepvaartstraat 12 te Deventer); tijdstip 17.00 tot 19.00 uur.

Tijdens het weekend volgend op Hemelvaart (25 mei) viert COC Deventer het 45-jarig bestaan met allerlei activiteiten. Bijvoorbeeld een Roze Wandeling door de Deventer binnenstad en een Vrouwenwandeling op Hemelvaartsdag, Mannen-filmcafé, Theatervoorstelling, Receptie, Roze Bijbellezing, Expositie, etc. Meer informatie via deze link.

Tags: ,