Zomerprogramma van de IJssel Dykes - Overzicht

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes en andere COC-meiden. Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom!!

Net als voorgaande jaren organiseren de IJssel Dykes op vijf zomerse donderdagavonden speciale activitieten. Naast het samen kijken op donderdag 27 juli naar de EK-wedstrijd Schotland-Spanje in De Adelaarshorst in Deventer staan er Noten Schioeten, Softbal, Kanovaren (of Sjoelen) en Wandelen op het menu. Op donderdag 31 augustus wordt het Zomerprogramma afgesloten met een gezellige Barbecue.

Hieronder is het overzicht van het IJssel Dykes Zomerprogramma deze zomer
Klik op de naam of afbeelding van de activiteit voor meer informatie:

Donderdag 3 augustus: Noten Schieten + Halve Finale EK Kijken

Donderdag 10 augustus: Kanovaren (of Sjoelen)

Donderdag 17 augustus: Softbal

Donderdag 24 augustus: Stevige Wandeling

Donderdag 31 augustus: Barbecue

Tags: ,