COC-stand op de Vrijetijdsmarkt

zaterdag 9 september 2017

Zaterdag 9 september – Lebu├»nuskerk te Deventer
Vrijetijdsmarkt van 11.00 tot 16.00 uur – Entree gratis

COC Deventer zal zich presenteren tijdens de Vrijetijdsmarkt op zaterdag 9 september. De plek voor verenigingen in Deventer en omstreken om zich te laten zien en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Locatie is de Lebuïnuskerk te Deventer en de markt wordt gehouden van 11.00 tot 16.00 uur. Bij de COC-stand kunnen liefhebbers een gratis gidsje van de Roze Wandeling Deventer afhalen!

Naast culturele en maatschappelijke verenigingen en instanties zijn er ook diverse optredens te bekijken. Zo worden er demonstraties buikdansen en tango gegeven, zijn er zangoptredens en presentatie op theatergebied. Ook diverse cursussen worden getoond, waarbij tijdens de Vrijetijdsmarkt soms een behoorlijke korting op het lesgeld wordt gegeven. Kortom de gelegenheid om te investeren in vrije tijd.

Meer informatie over de Vrijetijdsmarkt is te vinden via de website van VVV Deventer.

Tags: