Oproep voor nieuwe televisieserie 'Ouders uit de Kast'

Voor Ouders uit de Kast zoekt presentatrice Sofie van den Enk ouders die op latere leeftijd uit de kast zijn gekomen, én hun kinderen. Zij laten ons zien wat er gebeurt in een gezin als een van de ouders homoseksueel blijkt te zijn.

In de serie bezoekt Sofie verschillende gezinnen die elk hun bijzondere en dappere verhaal vertellen. Ouders uit de kast maakt een ingewikkelde en pijnlijke gezinssituatie bespreekbaar. De insteek is altijd positief! De gezinnen zullen met hun openheid andere gezinnen die hetzelfde meemaken steunen en inspireren. Met dit programma willen wij het taboe dat voorafgaat aan de coming-out doorbreken en laten zien dat mensen die nog niet zo ver zijn, niet alleen staan. Het worden eerlijke en integere portretten. Het programma geeft ook een inkijkje in het moderne (samengestelde) gezinsleven van nu.

Heb je interesse of vragen? Stuur dan een mailtje naar Annelies de Wit (KRO-NCRV) of bel 020-2365008.

Meer informatie over dit programma is te vinden via de website van KRO-NCRV.