Najaarsledenvergadering

dinsdag 21 november 2017

Bibliotheek Centrum – Brink 70 te Deventer: 20.00 uur
Download de vergaderstukken via deze link

Het jaarverslag van 2016 en de jaarplannen voor 2018 worden besproken tijdens de Najaarsledenvergadering van COC Deventer. Ook de begroting komt aan bod en wordt er gestemd over de tweede termijn van voorzitter Rob Philip. Verder kunnen leden en belangstellenden meepraten over het beleid van de vereniging voor de toekomst. Let wel; alleen leden van COC Deventer hebben stemrecht, dus denk aan de lidmaatschapskaart!

Om 20.00 uur begint de vergadering (bibliotheek is geopend aan de hoofdingang) en duurt tot 22.00 uur. Daarna is er gelegenheid om nog wat na te discussiƫren. Koffie en thee is gratis voorafgaand en tijdens de vergadering.

We zullen de uitnodigingen digitaal verzenden. Mocht je deze op 10 november nog niet ontvangen hebben en ben je wel lid van COC Deventer e.o. dan beschikken we waarschijnlijk niet over een actueel mailadres. Dit kun je doorgeven via kun je via het landelijk COC.

De vergaderstukken zijn via deze link te downloaden. Ook kun je de stukken vanaf 7 november opvragen via info@cocdeventer.nl.

Tags: ,