Second Sunday - Wandeling Lunteren

zondag 14 januari 2018

Startlocatie en -tijd: NS-station Lunteren 11.40 uur
Valleilijn-Station Lunteren (Vergeet niet om in te checken bij de Valleilijn)

Zondag 14 januari organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Lunteren. Er wordt verzameld om 11.30 uur vanaf NS-station Lunteren. Het is een lijnwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling bij NS-station Lent eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 14 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 0,50.

Deze wandeling is georganiseerd door Sanne (06-14425470)

Zondag 14 januari wandelen we in de buurt van Lunteren. Het is een Groene Wissels wandeling. We wandelen naar het middelpunt van Nederland door bossen, langs heidevelden en over de zandverstuiving van het Wekeromse Zand. Het is een gebied met heuvelachtige stukken met wat klimmen en dalen. Er is (warme) horeca onderweg.

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,