Internationale Vrouwenfestival Deventer

donderdag 8 maart 2018

Lebuïnuskerk – Grote Poot 38 te Deventer
Van 18.00 tot 21.00 uur – entreeprijs gratis

Het 1250 jarig bestaan van Deventer was aanleiding voor Anneke Willems om de uitdaging aan te gaan 1250 vrouwen van alle culturen en nationaliteiten en achtergronden bij elkaar te brengen op donderdag 8 maart 2018 in de Lebuinuskerk tijdens het Internationale Vrouwenfestival. Samen met Yolanda Bikker en heel veel enthousiaste SPOThouders brengt ze een fantastisch en inspirerend programma tijdens dit event.

Van 18.00 uur tot 21.00 uur is iedereen van harte welkom!! Inspiratie, beleving, creativiteit, ondernemerschap en verbinding zullen volop vertegenwoordigd zijn door een grote groep krachtige en ondernemende vrouwen uit Deventer en omgeving. Ook het thema van de Internationale Vrouwendag 2018 wordt natuurlijk belicht. De toegang voor bezoekers is GRATIS!!

Meer weten over dit evenement? Dat kan via de website van Eventbride.

Tags: ,