Second Sunday - van Olst naar Deventer

zondag 11 maart 2018

NS-station Olst vanaf 11.30 uur

Zondag 11 maart organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen van Olst naar Deventer. Deze 17 km. lange wandeling is een lijnwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling in Deventer eindigen. Er is horeca onderweg, maar honden zijn niet overal toegestaan. De wandeling gaat door het buitengebied van Deventer en Olst, langs de IJssellinie, over landgoederen, langs buitenplaatsen en door nieuwe natuurgebieden naar Deventer. Meer info bij Anka (06-18663983).

Zondag 11 maart wandelen we van Olst naar Deventer onder leiding van Wilma en Anka. De wandeling gaat over bos- en zandwegen door een natuurgebied waar honden niet zijn toegestaan. De pauze is op het landgoed De Haere in het restaurant. We vervolgen de route naar Deventer waar we ter afsluiting nog gaan eten (voor wie dat wil).

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we € 1,00 per wandeling. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,