Seminar Homoseksualiteit en Geloven

woensdag 18 april 2018

Leger des Heils – Rijkmanstraat 26 te Deventer
Bijeenkomst van 19.30 – 21.30 uur – Deelname gratis
Aanmelden is verplicht. Na aanmelding krijg je bevestiging per email.

Een open en informele avond om als christenen samen te denken over homoseksualiteit en de Bijbel

Op 18 april organiseert verscheurd.nl een gespreksavond over homosekusaliteit en geloof. De avond zal verschillende onderdelen hebben. Zo worden er tools aangereikt voor een open gesprek, worden er verschillende Bijbelse visies gedeeld en ook komen persoonlijke ervaringen aan bod. De avond is gratis toegankelijk, maar aanmelden is wel verplicht. Dit kan via de landelijke website van Verscheurd.

Wat?
Het gesprek over geloven en homoseksualiteit heeft vaak geleid tot verwijdering en onbegrip. De kerk lijkt verscheurd op dit onderwerp. Maar we moeten dit gesprek wel voeren. Omdat het voor sommige van onze medechristenen niet slechts een thema is, maar realiteit.

Hoe?
Verscheurd.nl wil christenen aanmoedigen en helpen het gesprek over homoseksualiteit en geloven aan te gaan. Op een wijze die respectvol is naar elke overtuiging, liefdevol naar hen die het betreft, die samenbrengt en niet polariseert en zonder vooroordelen en cliché’s.

Meer informatie over Verscheurd en haar diverse activiteiten is te vinden via de landelijke website van Verscheurd. Aanmelden via deze link.

Tags: