De nieuwsbrief van COC Deventer e.o. ontvangen, ook na 25 mei?

In verband met de nieuwe wet op de Privacy zullen we onze verzendlijst voor de wekelijkse nieuwsbrief opschonen. Wilt u ook na 25 mei 2018 onze digitale nieuwsbrief blijven ontvangen dan kunt u dit via onderstaand invulformulier aangeven. U blijft dan op de hoogte van de berichtgevingen van COC Deventer en het Roze Uitgaansnieuws vanuit de regio.

Stelt u geen prijs op de Nieuwsbrief dan kunt u dit ook aangeven of gewoon niet reageren. Na 25 mei wordt met de nieuwe opgeschoonde lijst gewerkt en zal alleen degene die dit heeft aangegeven de nieuwsbrief ontvangen. Alvast bedankt voor uw medewerking!

velden met een sterretje zijn verplicht

naam*

e-mailadres*

JA, ik wil graag de Nieuwsbrief van COC Deventer e.o. blijven ontvangen
NEE, ik wil de Nieuwsbrief van COC Deventer e.o. niet meer ontvangen

eventuele opmerkingen

Tags: