Gezocht: klussers voor inrichten expositie

Expositie ‘DeMan’ van 20 juli t/m 3 september – Brink 16 te Deventer
Voorbereidende werkzaamheden van 9 t/m 19 juli

Momenteel is een aantal mensen druk bezig met het voorbereiden van een speciale expositie in Brink 16, getiteld ‘DeMan’. Deze expositie vindt plaats van 20 juli t/m 3 september. Naast mensen die gedurende de expositie actief zijn bij toezicht en kaartverkoop zijn vooral nog klussers nodig die vanaf 9 juli mee willen helpen met de opbouw.

De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit schilder- en timmerklussen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en energie wil steken in deze expositie? Meld je dan hier aan als vrijwilliger. Je ontvangt vervolgens meer informatie over de werkzaamheden.

Meer informatie over de Expositie is te vinden via deze link.

Tags: