Voorjaarsledenvergadering

dinsdag 8 mei 2018

Bibliotheek Centrum (Brink 70 te Deventer)
Aanvang 20.00 uur (koffie en thee staan klaar vanaf 19.30 uur
Jaarverslag 2017

Tijdens deze Ledenvergadering van COC Deventer e.o. worden het jaarverslag en de jaarrekening van 2017 behandeld. Verder kunnen leden en belangstellenden meepraten over het beleid van de vereniging voor de toekomst. Let wel; alleen leden van COC Deventer e.o. hebben stemrecht, dus denk aan de lidmaatschapskaart!

Om 20.00 uur begint de vergadering (in de bibliotheek in de ruimte vlak bij de hoofdingang) en duurt tot 22.00 uur. Daarna is er gelegenheid om nog wat na te discussiƫren of gezellig een drankje te nemen. Koffie en thee is gratis voorafgaand en tijdens de vergadering.

De vergaderstukken zijn te downloaden via deze link naar het pdf-bestand.

Tags: ,