ZondagMiddagSalon - Wandelen en Gezamenlijke maaltijd

zondag 24 juni 2018

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
Wandeling vanaf 14.00 uur (Diepenveen)
ZondagMiddagSalon vanaf 16.00 uur
Gezamenlijke maaltijd vanaf 19.00 uur (vooraf aanmelden)

Zondag 24 juni 2018 is het vanaf 16.00 uur weer ZondagMiddagSalon dit keer opnieuw met de mogelijkheid na afloop met elkaar te eten! Dit tweegangen menu kost € 12,50 per persoon. Degene die mee wil eten moet zich wel van tevoren opgeven via deze link. Je kunt hierbij ook eventuele dieetwensen vermelden (bijv. vegetarisch, geen vlees/vis). Deze maaltijd gaat door bij aanmelding van minimaal 10 personen.

Verder wordt voorafgaande aan de Salon een mooie wandeltocht georganiseerd in Diepenveen (zie deze link voor meer info). De Salon houdt in gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur! Daarna gaan de mensen die zich opgegeven hebben aan tafel voor de maaltijd.

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

Let op! De volgende ZondagMiddagSalon is op zondag 22 juli 2018 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!

Tags: , ,