IJssel Dykes Zomerprogramma - Softballen (gaat NIET door!)

donderdag 26 juli 2018

Update: Vanwege de te verwachten hitte (boven de 30 graden nog ’s avonds) gaat deze eerste sportavond van het zomerprogramma NIET door!!

Vertrektijd naar Eefde om 19.45 uur
Vertrek vanaf de Buurt- en Speeltuinvereniging ‘Wijk 16’ – Zutphenselaan 18 in Deventer
Graag vooraf aanmelden vóór 25 juli voor deze activiteit
Bekijk hier het hele Zomerprogramma van de IJssel Dykes

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom!

Op donderdag 26 juli staat er Softbal op het menu en dat vindt plaats in Eefde. We krijgen ‘les’ van één van onze IJssel Dykes. Zij zal ons leren hoe een bal te vangen en te slaan om daarna een wedstrijdje te spelen. Deelnamekosten voor deze activiteit bedragen € 3,00 en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je vóór 25 juli aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).

Tags: ,