ZondagMiddagSalon op 22 juli

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
ZondagMiddagSalon vanaf 16.00 uur
Tip: Bezoek vooraf Tentoonstelling De Man!!

Zondag 22 juli is het vanaf 16.00 uur weer ZondagMiddagSalon! Voor die tijd is er dus gelegenheid om Tentoonstelling De Man op de Brink te bezoeken!! Daarna in de Fermerie gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

Let op! De volgende ZondagMiddagSalon is op zondag 26 augustus 2018 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!

Tags: ,