Onderzoek Trangender op de werkvloer

Maastricht University
Start hier de vragenlijst!

Transgender personen ondervinden op de werkvloer in vergelijking met cis-gender (niet transgender) personen veel problemen. De werkomgeving van transgender personen is verre van optimaal. Hier moet iets veranderen!

Onder begeleiding van Sarah Stutterheim voert de Maastricht University een onderzoek uit aan de Faculty of Psychology and Neuroscience. Dit onderzoek heeft als onderwerp transgender op de werkvloer en mens daarvoor op zoek naar transgender personen werkend in contact met cis-gender collega’s. Het is van belang dat deze personen Nederlandssprekend zijn en wonen en werken in Nederland of België. Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst en zal ongeveer 20 minuten tijd in beslag nemen.

Bent u zelf of kent u een transgender persoon die voldoet aan de bovenstaande criteria? Via deze link is de vragenlijst van de Maastricht University te starten. Namens de onderzoekers alvast bedankt voor de mederwerking.

Tags: