Roze Vrouwentip - Ladies Night met barbecue

zondag 5 augustus 2018

Café Xtra (COC Midden Gelderland) – Sint Catharinaplaats 10 te Arnhem
Van 17.30 tot 21.00 uur – entree 3,50 (COC-leden 2,00)

Vanuit Deventer gaat een groep vrouwen met de trein naar deze bijeenkomst (vertrek vanaf Station Deventer om 16.15 vanaf spoor 3). Deze Vrouwenmiddag is een initiatief van Groep 7152. Het is dé ontmoetingsplaats voor vrouwen van alle leeftijden, waar lesbische, bi-, hetero- en transseksuele vrouwen zichzelf kunnen zijn.

Elke eerste zondag van de maand!
Borrelen, kletsen, hapjes en dansen op gemixte muziek van onze DJ´s

Elke eerste zondag van de maand is het Ladies Night in Arnhem. Op zondag 5 augustus wordt er een speciale barbecue georganiseerd. Vooraf opgeven voor de barbecue is zeer aan te raden, waarbij je meteen aangeeft of je vlees, vis of vegetarisch wil eten. Opgave graag zelf regelen.
Als je mee wilt doen, dan moet het bedrag € 10 vóór 29 juli gestort zijn op rekening:
NL96 INGB 0000 3539 91 t.n.v. COC Midden-Gelderland o.v.v. je naam en of je vis, vlees of vegetarisch wilt (een combinatie is niet mogelijk).
Op zondag 5 augustus zijn we van 17.00 tot – 19.00 uur uitsluitend toegankelijk voor de vrouwen die meedoen aan de barbecue; na 19.00 uur is elke vrouw welkom bij het tuinfeest.

Parkeren
De gemeente Arnhem heeft het parkeerbeleid veranderd waardoor in de binnenstad tot 23.00 uur betaald moet worden voor het parkeren. Tip: In de de Musisgarage kun je goedkoop parkeren ( € 0,50 per uur) en zit om de hoek bij het café aan de Velperbinnensingel 2 (6811 BP Arnhem) achter de V&D. De garage is gemakkelijk te bereiken als je richting de Mediamarkt rijdt en de borden parkeren ‘Musisgarage’ aanhoudt. Wanneer je de Mediamarkt voorbij rijdt neem je de afslag (na +/- 50 m) linksaf de garage in.

Meer weten over deze activiteit? Dat kan via de website van COC Midden Gelderland.