ZondagMiddagSalon - Alternatief

zondag 26 augustus 2018

Omdat het niet mogelijk bleek voldoende personeel te vinden door De Fermerie kan de ZondagMiddagSalon op 26 augustus daar helaas niet doorgaan. Ook de gezamenlijke maaltijd komt daarmee te vervallen. De Werkgroep 50Plus van COC Deventer betreurt deze gang van zaken.

Om elkaar toch te zien is er een alternatief om tegen 17.00 uur te verzamelen bij het pand van Tentoonstelling DE MAN (KunstaanZ, Brink 16 te Deventer). Vervolgens kunnen de aanwezigen ergens op een terras of bij slecht weer binnen bijkletsen. Eventueel kan er afgesproken worden om tegen 19.00 uur een hapje te gaan eten.
Degene die de tentoonstelling nog niet heeft gezien wordt aangeraden om eerder te komen om de werken alsnog te bekijken (entree € 3,00; expositie sluit om 17.00 uur).

Let wel. Mocht er toch een locatie gevonden worden voor een centrale ontmoetingsmiddag dan zal dat op deze website van COC Deventer bekend worden gemaakt.

De volgende ZondagMiddagSalon is op zondag 23 september 2017 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!

Tags: ,