ZondagMiddagSalon met Gezamenlijke Maaltijd

zondag 26 augustus 2018

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
ZondagMiddagSalon vanaf 16.00 uur

Zondag 26 augustus is het weer ZondagMiddagSalon! Vanaf 16.00 uur begint de ZondagMiddagSalon. Gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!

Ook is er na deze ZondagMiddagSalon weer de mogelijkheid om in De Fermerie na afloop met elkaar te eten! Dit tweegangenmenu kost € 12,50 per persoon. Degene die mee wil eten moet zich wel van tevoren opgeven via deze link. Je kunt hierbij ook eventuele dieetwensen vermelden (bijv. vegetarisch, geen vlees/vis). Deze maaltijd gaat door bij aanmelding van minimaal 10 personen.

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

Let op! De volgende ZondagMiddagSalon is op zondag 23 september 2017 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!

Tags: ,