Men´s Club Men Meet Men (& Women)

vrijdag 12 oktober 2018

Iedereen welkom tot 22.00 uur vanwege afscheidsbijeenkomst
Kelderbar Vrijmetselaarsloge- Rijkmanstraat 10 – 7411 GB Deventer
Aanvang 20.00 uur – Vanaf 22.00 uur voor homo- en bi-mannen vanaf 18 jaar
Kelder is via traplift ook bereikbaar voor minder-validen

Tweede Vrijdag Van De Maand!

Op vrijdag 12 oktober 2018 is er weer een bijeenkomst van Men’s Club Men Meet Men. Aangezien er afscheid genomen wordt van initiatiefnemer en coördinator Martin Braakhekke heeft deze avond tot 22.00 uur een open karakter. Iedereen is welkom en er is vrij entree. Vanaf 22.00 uur wordt de avond weer besloten, dus alleen toegankelijk voor homo- en bimannnen vanaf 18 jaar.
Locatie is als vanouds de gezellige kelderbar aan de Rijkmanstraat 10 te Deventer. Via de zij-ingang kan men naar binnen van 20.00 tot 24.00 uur. De organisatie zorgt voor een gezellige en gemoedelijke avond, dus kom en beleef het mee! De entree is voor iedereen € 2,00.

De organisatie is op zoek naar mannen die tijdens de Men Meet Men avonden een vrijwillige dienst willen draaien (deel van de avond). Dit kan zijn als barman, portier of verzorgen van de hapjes. Contact via dit mailadres.

De volgende Men Meet Men is op vrijdag 9 november in Kelderbar Vrijmetselaarsloge (Rijkmanstraat 10 – 7411 GB Deventer) vanaf 20.00 uur.

Tags: ,