Roze Theatertip - Paul de Leeuw

vrijdag 12 oktober 2018

Deventer Schouwburg; Leeuwenbrug 2 te Deventer – 20.00 uur
Kaarten voor deze voorstelling vanaf € 29,00

Paul de Leeuw
Vette Pech!

√ Inclusief garderobe en drankje

Hilarische, ontroerende verhalen, improvisaties en kleine liedjes
In 2017 bestond het Rotterdamse Luxortheater 100 jaar en maakte Paul de Leeuw voor hen een speciale jubileumvoorstelling. In de maand december speelde hij een bejubelde voorstelling voor uitverkochte zalen. En.. kreeg ontzettend veel zin om weer het land in te gaan.

Geboren worden in Rotterdam en je kinderen zijn Ajaxsupporters. Poliepen in de blaas en het verlies van een dierbare vriend? Het is allemaal een vorm van vette pech maar gepaard met regenhumor. Humor waar je ook een beetje om moet huilen. Samen met pianist Miguel Wiels of Bernd van den Bos is er ook ruimte voor muzikale improvisatie met het publiek.

Meer informatie over deze avond is te vinden via de website van de Deventer Schouwburg.

Tags: