Kerstcartoon: Jozef en Mario

Bron: https://www.meerdangewenst.nl

Meer dan Gewenst is een Nederlandse stichting voor roze ouderschap. Deze zet zich in voor LHBT’s die een gezin wensen of hebben. Ze organiseren informatieve bijeenkomsten over juridische, sociale, medische en wetenschappelijke aspecten van LHBT-ouderschap. Ook organiseert de stichting borrels en speeddates waar wensouders elkaar kunnen ontmoeten en activiteiten voor roze gezinnen. Daarnaast voert Meer Dan Gewenst een actieve lobby voor verbetering van rechten van ouders en kinderen, geeft voorlichting en informeert de media.

Op zondag 20 januari 2019 organiseert Meer Dan Gewenst weer een informatiemiddag speciaal voor mannen/mannenstellen met een kinderwens. Het wordt een bijeenkomst met veel informatie, het stellen van vragen en het uitwisselen van gedachten. Ervaringsdeskundigen doen hun verhaal en er is aandacht voor sociale en juridische aspecten en ook voor de onderzoekskant.


~~~

ReinArt, de huiscartoonist van COC Deventer heeft ook een eigen website.
Op www.reinartcartoons.nl kun je nog veel meer cartoons bekijken! Deze weekcartoon wordt ook geplaatst op de website van De Gay Krant.