Men's Club - Men Meet Men op andere locatie!!

vrijdag 14 december 2018

Café Madame Jeanette – Nieuwe Markt 4 te Deventer
Aanvang 20.00 uur – Speciaal voor homo- en bi-mannen vanaf 18 jaar

Tweede Vrijdag Van De Maand!

Helaas bleek de vertrouwde kelderbar niet beschikbaar, maar de organisatie heeft een andere locatie kunnen vinden voor de Men Meet Men-avond van vrijdag 14 december. Deze keer is men welkom in café Madame Jeanette aan de Nieuwe Markt 4 te Deventer. Vanaf 20.00 is de deur open en de avond duurt tot 24.00 uur. Net zoals voorheen zorgt de organisatie voor een gezellige en gemoedelijke avond, dus kom en beleef het mee! De entree is voor iedereen € 2,00.

De organisatie is op zoek naar mannen die tijdens de Men Meet Men avonden een vrijwillige dienst willen draaien (deel van de avond). Dit kan zijn als barman, portier of verzorgen van de hapjes. Contact via dit mailadres.

De volgende Men Meet Men is op vrijdag 11 januari 2019 in Kelderbar Vrijmetselaarsloge (Rijkmanstraat 10 – 7411 GB Deventer) vanaf 20.00 uur.

Meer info over deze locatie via de website van Madame Jeanette.

Tags: , ,