Najaarsledenvergadering

dinsdag 11 december 2018

Locatie volgt – aanvang 20.00 uur
Download de vergaderstukken vanaf 25 november via deze link

De jaarplannen voor 2019 worden besproken tijdens de Najaarsledenvergadering van COC Deventer. Ook de begroting komt aan bod en wordt er gestemd over de tweede termijn van penningmeester Leidy Huijsmans. Verder kunnen leden en belangstellenden meepraten over het beleid van de vereniging voor de toekomst. Let wel; alleen leden van COC Deventer hebben stemrecht, dus denk aan de lidmaatschapskaart!

Om 20.00 uur begint de vergadering (locatie volgt) en duurt tot 22.00 uur. Daarna is er gelegenheid om nog wat na te discussiƫren. Koffie en thee is gratis voorafgaand en tijdens de vergadering.

We zullen de uitnodigingen digitaal verzenden. Mocht je deze op 25 november nog niet ontvangen hebben en ben je wel lid van COC Deventer e.o. dan beschikken we waarschijnlijk niet over een actueel mailadres. Dit kun je doorgeven via kun je via het landelijk COC.

De vergaderstukken zijn vanaf 25 november via deze link te downloaden. Ook kun je de stukken vanaf die datum opvragen via info@cocdeventer.nl.

Tags: ,