Transgender-Caféavond in Nijmegen

vrijdag 28 december 2018

Café Marcus Antonius – St. Anthoniusplaats 15 in Nijmegen
Vrijdag 23 november 2018 – Inloop vanaf 19.30 tot 24.00 uur

Mensen ontmoeten met vergelijkbare ervaringen is voor velen belangrijk en ook gewoon leuk. Daarom komen wij maandelijks samen. Iedere vierde vrijdag van de maand komen we vanaf 19.30 uur samen in café Marcus Antonius, St. Anthoniusplaats 15 in Nijmegen.

Onze bezoek(st)ers zijn heel divers. Een leuke mix van travestieten, genderqueers, transmannen, transvrouwen, en vaak ook partners, familie en vrienden. De leeftijden lopen uiteen. Iedereen is welkom. Wat je draagt en of je je in een hokje thuis voelt maakt niet uit.Ben je nieuw en vind je het spannend of heb je vragen? Dan kun je contact met onze gastmensen opnemen. Zij kunnen je vragen beantwoorden, je aan de groep introduceren en zorgen dat je niet alleen de drempel over hoeft.

De gastmensen zijn je aanspreekpunt bij je eerste bezoek aan het transgendercafé, om eens gezellig te kletsen met een drankje aan de bar, je vragen te beantwoorden en je voor te stellen aan de andere dames/heren/etc , zodat je je thuis zult voelen in ons gezellige café.

Niets moet en er zijn geen verplichtingen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.
Meer informatie over deze en andere activiteiten is te vinden via de website van Transgendergroep Nijmegen.
Vragen of suggesties kun je sturen naar mailadres info@transgendernijmegen.nl!

Tags: