Stadsbreed (Deventer) activiteiten voor ‘Roze’ senioren

Via deze link kan men de enquête invullen.

50plus van COC Deventer houdt een behoeftepeiling. Naast de maandelijkse ontmoeting in de ‘Fermerie’ is er behoefte aan meer contact ‘momenten’. Koffie ontmoetingen op verschillende locaties (zoals buurtkamers) zijn de gelegenheid om ‘gelijk’ gestemden te ontmoeten. Samen een gesprek voeren, een wandeling maken of de markt bezoeken…. Kortom een activiteit te ondernemen. Bij iedere ontmoeting zal een “Roze vrijwilliger” aanwezig zijn. Als u in Deventer of omgeving woont vult u de vragenlijst in zodat we een indruk krijgen van wensen en behoeften.

Voor informatie kunt u een mailtje sturen naar: uitdekastindeventer@hotmail.com

Nota bene: de activiteiten in de ‘Fermerie’ blijven gewoon doorgaan!
Op woensdag 26 juni is er bij Ludgerus om 19.30 uur een ‘Roze’ muziekprogramma van Harald Veenstra “Allemaal anders”. U bent van harte welkom!