Sluit je aan bij een Vrouwenkring!

Deventer (diverse locaties) vanaf 19.30 uur
Bijeenkomst vanaf september op eerste dinsdag van de maand

De Kringen is een organisatie waar homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders (vanaf 16 jaar) elkaar op een gemoedelijke manier kunnen ontmoeten. Wij zijn een vrouwenkring in Deventer. Ben je lesbisch of weet je dit nog niet helemaal zeker? Ken je geen andere roze vrouwen en wil je deze op een laagdrempelige manier ontmoeten? Ben je net verhuisd naar een omgeving waar je nog niemand kent? Wil jij je kennissen- en vriendenkring uitbreiden? Dan is onze kring misschien iets voor jou!

Wij zijn een groep van zes vrouwen rond de leeftijd van 50 en 60 jaar en zien uit naar versterking. Wij komen eens per maand telkens op de eerste dinsdag bij elkaar bij één van ons thuis. Soms bereiden we een thema voor, soms ondernemen we iets, soms zitten we gewoon gezellig te kletsen. We bbq’en, spelen spelletjes, maken muziek, appen via onze groepsapp en spreken ook buiten de kringavond met elkaar af. Alles kan niets hoeft. 

Aanmelden en meer informatie bij Caro via deventervrouwenkring@gmx.com.

Meer informatie over De Kringen en haar diverse activiteiten is te vinden via de landelijke website van De Kringen.