Second Sunday - Van Deventer naar Olst

zondag 13 oktober 2019

Startlocatie en -tijd: NS-station Deventer (uitgang Centrumzijde) om 11.30 uur

Zondag 13 oktober 2019 organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen van Deventer naar Olst. Er wordt verzameld om 11.30 uur vanaf NS-station Deventer bij de uitgang aan de centrumzijde. Het is een lijnwandeling en uiteindelijk zal de wandeling bij station Olst eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 17 kilometer. Honden zijn bij deze wandeling NIET toegestaan. Er is horeca onderweg. Deelnamekosten bedragen € 0,50.

De wandeling voert langs de IJssel naar de pauze plek. Daarna lopen we door meer bosrijk gebied naar Olst. Daar is er mogelijkheid om met elkaar te gaan eten (voor wie dat wil). Deze wandeling is georganiseerd door Anka (06-18663983)

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond soms mee mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca ( h ) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn ROND wandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJN wandelingen(van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en tel. nr. van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we € 0.50 per wandeling. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven. 

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief2@hotmail.com.

Tags: ,