Dinsdag 19 november: Najaarsledenvergadering

Bibliotheek Centrum (Stromarkt 18 te Deventer) – aanvang 19.45 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Download de vergaderstukken vanaf 5 november via deze link

De Jaarplannen 2020 worden besproken tijdens de Najaarsledenvergadering van COC Deventer. Ook de begroting komt aan bod en wordt er gestemd over de functie van voorzitter. Potentiƫle kandidaten kunnen zich melden voor 18 november (zie hier functieomschrijving). Verder kunnen leden en belangstellenden meepraten over het beleid van de vereniging voor de toekomst. Let wel; alleen leden van COC Deventer hebben stemrecht, dus denk aan de lidmaatschapskaart!

Om 19.45 uur begint de vergadering in de Bibliotheek Deventer Centrum (Stromarkt 18 te Deventer) en duurt tot 21.30 uur. Daarna is er gelegenheid om nog wat na te discussiƫren. Koffie en thee is gratis voorafgaand en tijdens de vergadering. Let wel dat de toegangsdeur van de bibliotheek sluit om 20.00 uur; zorg er dus voor om voor die tijd aanwezig te zijn!

We zullen de uitnodigingen digitaal verzenden. Mocht je deze op 10 november nog niet ontvangen hebben en ben je wel lid van COC Deventer e.o. dan beschikken we waarschijnlijk niet over een actueel mailadres. Dit kun je doorgeven via het landelijk COC.

De vergaderstukken zijn vanaf 5 november via deze link te downloaden. Ook kun je de stukken vanaf die datum opvragen via info@cocdeventer.nl.

Tags: ,