Najaarsledenvergadering

dinsdag 19 november 2019

Bibliotheek Centrum (Stromarkt 18 te Deventer) – aanvang 19.45 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Download de Jaarplannen 2020 hier!

De jaarplannen voor 2020 worden besproken tijdens de Najaarsledenvergadering van COC Deventer. Ook de begroting komt aan bod en wordt er gestemd voor de functie van voorzitter. Er is op dit moment één kandidaat, maar andere belangstellenden voor de functie van voorzitter kunnen zich melden bij het huidige bestuur (klik hier voor de functieomschrijving). Verder kunnen leden en belangstellenden meepraten over het beleid van de vereniging voor de toekomst. Let wel; alleen leden van COC Deventer hebben stemrecht, dus denk aan de lidmaatschapskaart!

Om 19.45 uur begint de vergadering in de nieuwe Bibliotheek Centrum (Stromarkt 18 te Deventer) en duurt tot 21.30 uur. Daarna is er gelegenheid om nog wat na te discussiëren. Inloop vanaf 19.30 uur en koffie/thee is gratis voorafgaand en tijdens de vergadering. Let wel dat de toegangsdeur van de bibliotheek sluit om 20.00 uur; zorg er dus voor om voor die tijd aanwezig te zijn!

We zullen de uitnodigingen digitaal verzenden. Mocht je deze op 4 november nog niet ontvangen hebben en ben je wel lid van COC Deventer e.o. dan beschikken we waarschijnlijk niet over een actueel mailadres. Dit kun je doorgeven via het landelijk COC.

De Jaarplannen 2020 zijn hieronder te downloaden. Ook kun je de stukken vanaf die datum opvragen via info@cocdeventer.nl.