ZondagMiddagSalon & gezamenlijke maaltijd

zondag 22 december 2019

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
ZondagMiddagSalon vanaf 16.00 uur

Na afloop van deze salon is er gelegenheid om met elkaar te gaan eten in De Zevende Hemel. Graag opgeven voor 4 december via deze link !

Zondag 22 december is het weer ZondagMiddagSalon! Vanaf 16.00 uur begint de ZondagMiddagSalon. Gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke kerstsfeer.

Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!

Na de Zondagmiddagsalon is er gelegenheid om met een aantal mensen uit eten te gaan. Vanaf 18.30 uur is een groep tot dertig mensen welkom in de bovenzaal (met trap) van eetcafé “De 7e Hemel” (Grote Kerkhof 28) . Het aantal plaatsen is beperkt, dus graag opgeven via deze link vóór 4 december. Men kan bestellen van de kaart eten (link naar menu) of gaan voor een speciaal tweegangenmenu (€19,95). Laat bij opgave weten of je vlees, vis of vegetarisch wilt eten. Kortom hèb je zin mee te gaan, laat het weten en als je in het menu geïnteresseerd heb, geef je dieetwensen door.

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

De volgende ZondagMiddagSalon is op zondag 26 januari 2020 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!

Tags: ,