Bijeenkomst Transgendergroep Deventer

donderdag 27 februari 2020

Speeltuinvereniging Kindervreugd – Smyrnastraat 1 in Deventer

Bijeenkomsten vinden plaats op 27 februari en 26 maart van 19.00 tot 22.00 uur 

Op donderdag 27 februari en op donderdag 26 maart zullen de volgende bijeenkomsten van de nieuwe Transgendergroep COC Deventer e.o. plaatsvinden. Locatie is beide keren het gebouw van Speeltuinvereniging Kindervreugd aan de Smyrnastraat 1 in Deventer. Deze locatie is goed bereikbaar vanaf het NS-station Deventer (achterzijde). De bijeenkomsten worden gehouden van 19.00 tot 22.00 uur.

Meer informatie over de transgendergroep is op hun Facebook-pagina te vinden. Hier en op deze website zullen regelmatig nieuwe berichten worden geplaatst, dus houdt website, nieuwsbrief en facebook in de gaten!

Op 7 juni wordt in Deventer een Trangenderdag georganiseerd; ook hierover binnenkort meer!

Tags: