Regenboogfilm op Zondag

zondag 2 februari 2020

Bibliotheek Centrum (Kelder Filmzaal) – Stromarkt 18 te Deventer
Film vanaf 14.30 (inloop 14.15 uur) – Vrije bijdrage

Iedere eerste zondag van de maand wordt een LHBT-themafilm vertoond in de nieuwe huiskamerbioscoop van Bibliotheek Centrum. Deze filmmiddagen, onder de naam Regenboogfilm op Zondag zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Bibliotheek Deventer Centrum. Een vrije bijdrage wordt op prijs gesteld.

Op zondag 2 februari wordt de film ‘The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert’ vertoond.

Een klassieker uit Australië, deze Roadmovie uit 1994 geregisseerd door Stephan Elliott en met Guy Pearce, Terence Stamp en Hugo Weaving

Drie showgirls – twee travestieten en één transseksueel- uit Sydney zijn het leven in de grote stad beu. Het drietal besluit een uitnodiging aan te nemen voor een optreden in Alice Springs, midden in de woestijn. In hun oude bus, Priscilla gedoopt, beginnen zij aan een reis vol komische, bizarre en gevaarlijke avonturen. (Komedie; 104 minuten)

Meer informatie over films, boeken en andere culturele activiteiten? Stuur dan een mailtje naar cultuur@cocdeventer.nl

Meer informatie over Bibliotheek Deventer Centrum is te vinden via deze link.

Tags: