Men´s Club - Men Meet Men geannuleerd

vrijdag 8 mei 2020

Kelderbar Vrijmetselaarsloge- Rijkmanstraat 10 – 7411 GB Deventer
Aanvang 20.00 uur – Speciaal voor homo- en bi-mannen vanaf 18 jaar
Kelder is via traplift ook bereikbaar voor minder-validen

UPDATE – De bijeenkomsten van 10 april en 8 mei zijn geannuleerd. Hopelijk worden de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus na 1 juni versoepeld zodat de bijeenkomst van vrijdag 12 juni wel doorgang kan vinden.

Tweede Vrijdag Van De Maand!

Op vrijdag 10 april 2020 is er weer een bijeenkomst van Men’s Club Men Meet Men. Opnieuw in de gezellige kelderbar aan de Rijkmanstraat 10 te Deventer. Via de zij-ingang kan men naar binnen van 20.00 tot 24.00 uur. Net zoals voorheen zorgt de organisatie voor een gezellige en gemoedelijke avond, dus kom en beleef het mee! De entree is voor iedereen € 2,00.

De organisatie is op zoek naar mannen die tijdens de Men Meet Men avonden een vrijwillige dienst willen draaien (deel van de avond). Dit kan zijn als barman, portier of verzorgen van de hapjes. Contact via dit mailadres.

De volgende Men Meet Men is op vrijdag 12 juni in Kelderbar Vrijmetselaarsloge (Rijkmanstraat 10 – 7411 GB Deventer) vanaf 20.00 uur.

Tags: , ,