COC-activiteiten voorlopig afgelast

In verband met de corona-epidemie is besloten om alle COC-activiteiten in ieder geval voorlopig NIET door te laten gaan. Het betreft de Men Meet Men (12 juni), de ZondagMiddagSalon (24 mei), de Transgender-bijeenkomst van donderdag 26 maart, de Ladies Lounge van zondag 29 maart en de Regenboogfilm (1 juni). Ook de sportavonden van de IJssel Dykes zijn in ieder geval tot 1 juni afgelast. Het is niet duidelijk wanneer de activiteiten weer kunnen worden hervat. Houdt deze website in de gaten voor de meest recente berichtgeving en volg de aanwijzingen van het RIVM.

Barre tijden.

Nog nooit hebben we zoiets meegemaakt in Nederland als deze situatie waar we nu inzitten. Ook hebben we geen idee hoelang dit gaat duren. Hanteer zoveel mogelijk de richtlijnen van het RIVM.
Zoals vermeld op deze site van COC Deventer en omstreken zijn alle activiteiten tot 1 juni geannuleerd; kijk voor actuele informatie regelmatig op deze website.
Zorg goed voor jezelf en denk ook aan mensen die tot de risicogroepen behoren en probeer daar waar nodig te helpen, bijvoorbeeld boodschappen doen of per mail of telefoon af en toe eens informeren.
Als er iemand is die tot een risicogroep behoort en behoefte heeft aan hulp of een praatje, dan kan die persoon altijd contact opnemen met COC Deventer en omstreken via het mailadres: info@cocdeventer.nl , dan kijken we in overleg wat we kunnen doen.
Blijf gezond, help elkaar, samen sterk!

Met groet, Ojon van Strijland (voorzitter COC Deventer e.o.)