Online Date in plaats van Speeddate voor veel regio's


“Stichting Meer dan Gewenst organiseert in plaats van een Speeddate nu een Online-Date voor wensouders die co-ouderschap willen uit Amsterdam en omgeving, en de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Noord-Brabant, Limburg en ook België.

Boek een ticket (uiterlijk vrijdag 26 juni) en je ontvangt dan een mail met de link naar het webformulier. Vervolgens kun meedoen door een oproeptekst in te vullen in dit web-formulier. Deze oproep-tekst wordt naar de andere wensouders gestuurd die co-ouderschap willen in jouw regio (en die meedoen met deze Online-Date). En jij krijgt zelf dus ook oproepteksten van alle anderen uit jouw regio gemaild. Je kunt dan zelf kiezen met wie je contact op gaat nemen, en anderen gaan jou mailen.

De Online-Date die we nu organiseren is voor wensouders die co-ouderschap willen en wonen in de regio Amsterdam, en de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Noord-Brabant, Limburg en ook België. Kijk hier voor nadere informatie.
De inschrijving sluit vrijdag 26 juni.