Artikel over homogenezing

Tim van Erp is freelance journalist en werkt momenteel aan een artikel over ‘homogenezing’ voor een bekend Nederlands maandblad.

Voor het desbetreffende artikel is hij op zoek naar mensen (m/v/x) die in behandeling zijn geweest bij een ‘homogenezer’ en die zich comfortabel voelen om hun verhaal te delen. Uiteraard ziet hij erop toe dat die persoonlijke verhalen met zorg en respect worden opgeschreven.

Hij hoopt dat jullie hem kunnen helpen bij zijn zoektocht, bijvoorbeeld door deze oproep binnen jullie netwerk te delen. Tim streeft ernaar een zo divers mogelijk stuk te schrijven waarin bijvoorbeeld niet alleen mannen aan het woord komen, noch alleen mensen uit de christelijke gemeenschap.

Hij neemt graag contact met u voor eventuele toelichtingen en vragen. Bij voorbaat dank.

Tim van Erp (Freelance journalist en tekstschrijver)

Telefoon: 06-51087165 – E-mail: timvanerp@hotmail.com