IJssel Dykes - Zwaarddansen

donderdag 16 juli 2020

Landgoed Schol – Aanvang 20.00 uur
Landgoed Schol is te vinden aan de linkerkant van de IJssel, net voorbij Steenenkamer
Graag vooraf aanmelden vóór 16 juli voor deze activiteit
Bekijk hier het hele Zomerprogramma van de IJssel Dykes

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom! De activiteiten voldoen aan de geldende coronamaatregelen. Opgave vooraf via ijsseldykes@cocdeventer.nl

Op donderdag 16 juli staat Zwaarddansen op het menu. Een workshop/ kennismaking met Zwaardkunst (Haedong Kumdo) verzorgd door Carla van Martial Arts Academy uit Apeldoorn. Locatie is het park bij landgoed ’t Schol om 20.00 uur. Vooraf verzamelen om 19.45 uur bij het IJssel Hotel. Deelnamekosten voor deze activiteit bedragen € 3,00 en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan. Voor niet-IJssel Dykes graag aanmelden via de email: ijsseldykes@cocdeventer.nl 

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je vóór 16 juli aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).