Gezocht: Secretaris, Algemeen Bestuurslid of Coördinator Voorlichting

COC Deventer e.o. is op zoek naar enhousiaste vrijwilligers die de functie van secretaris, algemeen bestuurslid of coördinator voorlichting op zich willen nemen. Via ‘Vacatures‘ is meer informatie te vinden over de taakomschrijving, de tijdsduur en de wijze hoe men zich kan aanmelden. Wat we bieden is een gemotiveerd bestuur, gedreven werkgroepen, enthousiaste leden en een uitdagende vereniging.

Het COC komt op voor de belangen van homoseksuele, lesbische en biseksuele mannen, vrouwen en transseksuelen. COC Deventer e.o. is een van de 20 regionale verenigingen van COC Nederland en heeft een eigen bestuur, werkgroepen en vrijwilligers. De regio waar COC Deventer de belangen voor behartigt zijn Deventer, Apeldoorn, Lochem, Olst/Wijhe, Raalte, Voorst en Zutphen/Warnsveld. COC Deventer is een actieve vereniging en kan veel organiseren dankzij een grote groep vrijwilligers.