IJssel Dykes - Afsluiting (BBQ & Borrel)

donderdag 13 augustus 2020

Locatie en aanvangstijd volgen na aanmelding
Graag vooraf aanmelden vóór 10 augustus voor deze activiteit
Bekijk hier het hele Zomerprogramma van de IJssel Dykes

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom! De activiteiten voldoen aan de geldende coronamaatregelen. Opgave vooraf via ijsseldykes@cocdeventer.nl

Op donderdag 13 augustus staat de traditionele afsluitende Barbecue en Borrel op het menu. Locatie en aanvangstijd worden bekend gemaakt zodra men zich heeft aangemeld.
Deelnamekosten voor deze activiteit bedragen € 7,50 en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je vóór 10 augustus aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).