ZondagMiddagSalon met Maaltijd

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
Zondag 27 september – MiddagSalon vanaf 16.00 uur

Let op: Deze avond gaat door maar er gelden wel speciale coronamaatregelen. Zo is er een maximum aantal van 30 bezoekers mogelijk en moet men zich vooraf aanmelden via roze50plus@cocdeventer.nl. Lees meer via deze link.

Zondag 27 september is het vanaf 16.00 uur weer ZondagMiddagSalon ! Hier kan men  gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer.  Deze middag wordt georganiseerd door de werkgroep Roze 50+ van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!

Om 19.00 uur serveert Reinie van de Fermerie voor degenen die daar zin in hebben een Marokkaans buffet. Hiervoor dien je je van tevoren op te geven: roze50plus@cocdeventer.nl. Het buffet kost € 15,- en is inclusief dessert. (Betaling ter plaatse en drank uiteraard voor eigen rekening.) Als er minder dan tien aanmeldingen zijn, kan het buffet helaas niet doorgaan.

Let op! Het volgende ZondagMiddagSalon is op zondag 25 oktober 2020 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!

Tags: